De studio

Studio Mas werd in 2011 opgericht door Marieke Senesael. Voor Marieke geen interieur zonder architectuur, en andersom. Na haar studies interieurvormgeving behaalde ze ook nog een Master of Architecture. Ruimte en sfeer zijn de basis van elk ontwerp. Meer dan ooit moet een thuis een plek zijn waar je tot rust komt. Rust die je creeërt door het combineren van de juiste materialen, natuurlijk licht en een vlotte doorloop. Wij houden rekening met verschillende factoren die bijdragen tot jouw ultieme woonbeleving.

Ingeschreven op de tabel van Orde van Architecten: stamnummer: A002007
 

 

 

 

 

 

Hoe we werken

Het vervullen van je woonwens begint met een eerste ontmoeting waarbij we polsen naar je persoonlijkheid, levensstijl, wensen en noden. Een woning en interieur moeten daar immers helemaal bij aansluiten. Wij beschouwen elke samenwerking dan ook als een cocreatie tussen bouwheer en architect.

Op basis van het eerste gesprek werken we in de studio verschillende voorstellen uit tot schetsen en/of een moodboard. Na een evaluatie kunnen deze worden bijgestuurd of gefinaliseerd.

Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij verder gaan dan enkel interieurinrichting of architectuur. Van ontwerp tot inrichting, materiaalkeuze en afwerking, wij nemen de volledige coördinatie in handen. Maar ook voor wie zich wil beperken tot het herinrichten van een bepaalde ruimte, deelt Studio Mas graag haar geïnspireerde visie.

INTERIEUR ARCHITECTEN